Servicii

Servicii Graphdesign

 

Fie ca iti doresti un logo nou pentru compania ta, fie ca ai nevoie de o gama intreaga de materiale printate, stii unde ne gasesti. Iti vom oferi orice de la carti de vizita la bannere. Atat productia cat si grafica poti sa le lasi in seama noastra.

 
 • Grafica / DTP

  Graphdesign iti ofera servicii complete de grafica si DTP.

  Cu siguranta timpul tau este pretios. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot ce inseamna concept, layout, DTP. Iti vom oferi alternative pentru orice fel de materiale ai avea nevoie: flyere, pliante, brosuri, cataloage, reviste, afise, machete de presa, calendare etc.

 • Identitate vizuala

  Identitatea vizuala este un sistem de reguli si recomandari de aplicare a elementelor vizuale fundamentale ale marcii: logo, logotip, slogan, culori, fonturi etc.

  Pentru orice lucrare de identitate vizuala prima etapa va fi crearea logoului. In aceasta etapa vom prezenta 5 variante de sigla, fiecare in 4 variante de culoare. Odata aleasa o varianta vom trece la finisarea ei si definitivarea logoului. Apoi va urma crearea celorlalte layouturi de care ai nevoie.

 • Tipar digital / offset

  Serviciile noastre de tipar (digital sau offset) acopera toata gama de produse de care ai nevoie pentru a-ti promova afacerea: carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, etichete, flyere, pliante, brosuri, cataloage, reviste, afise, machete de presa, calendare, bannere etc.

 • Cani personalizate

  Canile personalizate reprezinta un cadou deosebit si, in acelasi timp, foarte accesibil. Poti alege dintr-o gama diversificata de cani incluzand modele colorate, termosensibile, fluorescente etc.

  Personalizarile sunt realizate prin sublimare, o metoda care asigura o imagine de o calitate excelenta.